21 september 2010

DagensLOPPISFYND

Ett tisdagstema från FABRIKEN (http://inspirationsfabrik.blogspot.com/) är "LOppisfynd". Jag har mängder av fynd.....och borde nog införa lite Feng shuitänk....Jag har ett torp som jag har köpt mängder av fina saker till men vi skall sälja det till våren för vi känner att torpintresset har dalat....jag behöver då göra mig av med en massa...det känns både skönt och ledsamt.
Vi får se hur det går, är det någon där ute i surfvärlden som önskar något speciell inredningspryl så kanske jag har den. Fråga gärna!

Här kommer mitt just idag loppisfynd från Kupan. Alldeles nya sminkväskor i plastväv från ev slutet av 60-talet början av 70-talet. Några är till salu om det finns ett intresse.
Havskram till er alla, Susan

4 kommentarer:

  1. Dina kommentarer hos mig är små energidepåer och jag önskar att jag kunde komma in till Dig oftare. Dock skall jag mingla runt en stund nu och se vad jag har missat, men som vanligt får jag en kärlekssmocka så fort jag 'öppnar Din dörr' dvs. av Din förmåga att fresta med en tidsepok som jag växte upp i!

    Tack för allt!

    Agneta

    SvaraRadera
  2. Åhh vilka ljuvliga saker! Precis i min smak ;-)

    SvaraRadera
  3. Vilket fynd du hittade!
    Den längst ner, blev min favorit.

    Ha en skön tisdag.//Lissen

    SvaraRadera

Hej! Jag har haft problem med min blogg. Ibland så försvinner den så att jag inte kommer åt den. Det kanske är så att det är dags att låt...