PÅVÄGGEN

Kom precis hem ifrån mitt jobb i Göteborg. Idag har vi krukat in några kryddor som inte klarar vintern bl a Rosmarin och Citronverbena. De får stå så snällt i kruka ett tag till men så fort kallgraderna kommer så får de övervintra i växthuset.
Skylten TRÄDGÅRD har jag gjort själv med hjälp av material från Panduro. Skylten sitter vanligtvis på min Friggebo men jag vill påminna mig om trädgården genom att ha den på väggen under de kalla månaderna.


I hallen har jag en bonad i jute med ett tryck som är helt fantastisk, den färgglada skalan lyser upp den i övrigt vita väggen.
Jag är så glad att det finns ett veckotema på FABRIKEN http://inspirationsfabrik.blogspot.com titta gärna in där. Genom FABRIKEN så har jag upptäckt flera bloggar som jag gillar och bäst av allt fått flera kommentarer. Tack alla!

Kommentarer

  1. Vilken underbar bonad! JAg upptäcke din fina blogg tack vare fabriken :D

    SvaraRadera
  2. VAd smart (och snyggt) att sätta ihop bokstäverna så där med en pinne rakt över alla! Jag har tittat på dom där bokstäverna själv på Panduro många gånger men inte haft nån bra lösning på hur jag ska få upp dom på väggen när jag skrivit ett ord. Tror jag måste kopiera din lösning rätt av. :-)

    Nu ligger virkmönstret som du var intresserad av, ute på min blogg. Lycka till! :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg