Höstdekoration

Mangold är en fantastisk grönsak som håller sig fin långt in på hösten. Den är lätt att odla och finns i många härliga färger.
Jag blev lite sen med min höstdekorationsbild....har dekorerat både inne och ute men jag märker att min kamera räcker inte till. Det är en Sony cyper shot 7,2. Vad använder ni andra som får så fina bilder med djup?Vill ni se flera höstdekorationer gå in på http://www.inspirationsfabrik.blogspot.com där hittar ni enormt fina bilder.....

Kommentarer

 1. Vilken fin bild... hela bloggen är upphottad ser jag - Snyggt!
  Du frågade hur jag gjorde för att välja stil.... Jättesvår fråga! Jag vet inte om jag har hittat min stil... det är en blandning av allting. Jag började som modern och stilren för att sakta glida över i New England.... sedan smög sig mer och mer retro in i hemmet. Så vårt hem just nu är övervägande retro, 60-70-tal... Vem vet vart det bär framöver?
  Jag tror att man skall följa sitt hjärta och omge sig med möbler, färger och saker som känns rätt och betyder något för en själv.... och den man bor med ;-)

  Lycka till att hitta din stil!
  Kraam Lotten

  SvaraRadera
 2. Vilken otrolig färg!!

  Såg att du frågae om jag provat göra betong och det har jag inte. Har tänkt att jag vill prova, men man vill ju inte göra det inne i lägenhete direkt. :-) Måste ha nånstans bra att vara.

  Att gjuta God Jul i betong låter ju hur snyggt som helst! Glöm inte att visa upp resultatet här sen!

  Ha det bra!!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg