Söndagsbild

Min söndagsbild är en tavla på en drottning från svunnen tid....tiden då det begav sig.....jag har ingen åsikt just nu om jag tycker att monarki är bra eller dåligt utan själva uttrycket i tavlan är otroligt starkt....sedan är hennes färger mycket representativa för kommande trend....grått i olika nyanser, jord, bleka blå färgskalor och puderrosa.....pärlorna står för lyx, äkthet och fasthet.
När jag fotograferade tavlan fick solen också lämna sina reflexer i det gamla glaset.....glaset som var "handgjort" med små bubblor och bucklor......

Vill du se fler söndagsbilder gå in på http://inspirationsfabrik.blogspot.com så erbjuds fantastiska bilder från olika bloggar i Norden.

Kommentarer

 1. Du fina människa,

  Du skriver så vackra inlägg på min blogg så jag smäller av. Du har en glöd 'i pennan' utöver det vanliga, och det känns så himla inspirerande med Dina ordgåvor! Din självupplevda text om Amish folket var underbar, helt underbar! TACK

  Din blogg blir bara vackrare och vackrare och jag kom plötsligt på att jag måste kolla så Du är med på min 'love love love' lista!

  Inlägget idag var vackert som faen.... jag älskar kungligheter och 'kan med ålderns rätt' stå för det idag.

  Love

  Agneta

  SvaraRadera
 2. Så flotte bilder!! Syntes rammene rundt dem er så fine også jeg.

  Takk for vedlig hyggelig kommentar hos meg :O)
  Flott at du la igjen en hilsen, så fant jeg frem til deg også!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg